Heb je vragen?

Direct afspraak maken

+31 6 3101 4007

Portfolio

www.brefeld-fotografie.nl/onze-fotoshoots/

Vragen en antwoorden

Staat je vraag hier niet bij, bel ons: +31 6 3101 4007

V

HOEVEEL TIJD MOETEN WE RESERVEREN VOOR DE FOTOSHOOT?

A

Voor een fotoshoot moet je ruim een uur uit trekken. Hier is de reistijd naar de locatie natuurlijk niet bij inbegrepen. Tijdens deze fotoshoot zullen we jullie begeleiden en proberen een zo ontspannen mogelijke sfeer te creëren. Dit moment is er voor jullie om even los te zijn van een hectische dag en te ontspannen. Hou er wel rekening mee dat wanneer het regent jullie ook een binnenlocatie op het oog hebben.

V

WAAROM TWEE BRUIDSFOTOGRAFEN?

A

Twee bruidsfotografen zien meer dan één bruidsfotograaf. Om een compleet beeld van jullie dag te krijgen kan de één de bruid fotograferen bij het aankleden en de make-up en de ander bij de de bruidegom. Wij kunnen ons dus makkelijk splitsen. Tijdens de ceremonie kan de één zich helemaal focussen op het bruidspaar en de ander op de gasten en de details.

V

KUNNEN WE OOK EEN PROEFSESSIE DOEN?

A

Dat kan natuurlijk. We noemen dat een loveshoot of pre-weddingshoot. Het is een perfecte manier om alvast te wennen aan de camera en zo leren we elkaar ook beter kennen. De foto’s kunnen jullie gebruiken voor jullie trouwdag. Denk aan de trouwkaart, bedankkaartjes, vlaggetje, etiket voor op de wijnfles, je kunt er alle kanten mee op. De kosten voor een loveshoot zijn € 120,- in combinatie met een bruidsreportage. Inclusief 10 bewerkte foto’s in hoge resolutie.

V

WAT ALS HET REGENT OP ONZE TROUWDAG?

A

Wanneer het weer het niet toe laat zal de fotoshoot binnen plaats moeten vinden. Jullie zullen zelf de binnenlocatie moeten bedenken. Hou er rekening mee dat er niet overal gefotografeerd mag worden of dat jullie een ruimte moeten reserveren. Een tweede optie is dat we de fotoshoot op een latere datum doen. In dit geval brengen wij wel reiskosten in rekening.

V

WIJ TROUWEN NIET IN NEDERLAND. GAAN JULLIE MET ONS MEE?

A

Dat is totaal geen probleem. Wanneer onze agenda het toelaat reizen we graag met jullie mee.

V

HOE ZIT HET MET DE BETALING?

A

Wij hanteren een aanbetaling van 30%. Zodra die is betaald staat jullie dag definitief vast. Het restantbedrag dient een week voor de trouwdatum overgemaakt zijn.