Wat Onze Klanten Zeggen

Landa en Djesko

Wat een feest was het om jullie als fotograaf op onze bruiloft te hebben! Jullie zijn kritisch, duidelijk en ontzettend gezellig! Jullie hebben oog voor wat jullie doen! Van onze gasten hebben wij veel complimenten gekregen over ‘onze fotografen!’ Super bedankt voor jullie super service op onze mooie dag! Liefs Landa, Djesko, Sven en Max

Auke en Irene

Wij hebben onze huwelijks fotoshoot als heel prettig ervaren. De sfeer was erg relaxed en dat is terug te zien op de foto’s. Aan al onze wensen hebben jullie voldaan

Alex en Carolyn

Voor ons huwelijk deze twee topfotografen benaderd. Met als resultaat prachtige foto’s. Is zeker een aanrader. Nogmaals bedankt!

Raed en Ranien

Vanaf het eerste moment had ik een heel fijn gevoel bij Shirley. Zij is heel makkelijk in de omgang en maakt overal mooie foto’s en dat in maar ongeveer anderhalf uur tijd!

Paul en Inge

Shirley van Brefeld Fotografie heeft zorg gedragen voor onze fantastische bruidsreportage. Zij heeft veel en hele mooie foto’s gemaakt.

John en Janny

Willen jullie echt een relaxte trouwerij, haal er dan deze toffe fotografen bij. Geweldige mensen-mensen, beiden met fototalent. Nauwkeurig en origineel in het vastleggen van alles wat op de trouwdag gebeurt.

brefeld_fotografie_wat_klanten_zeggen_1

Waarom Brefeld Fotografie?

Een bruiloft is een complexe gebeurtenis met veel beweging, en er zijn geen do-overs! Daarom zou het alleen maar logisch zijn dat je een professionele trouwfotograaf inhuurt. Ervaren fotografen zijn goed in het maken van prachtige foto’s in omgevingen met weinig licht, zoals kerken en zalen. Ze zijn ook geweldig in het organiseren en fotograferen van grote groepen, kleine groepen, individuen, de details zoals de ringen, smoking’s trouwjurken, schoenen en andere kleine details.

Als het vastleggen van de beste momenten op jullie bruiloft essentieel is, huur dan een professionele trouwfotograaf in. Wij beloven jullie dat je er geen spijt van zult krijgen. Wanneer jullie nog twijfelen of jullie een professionele trouwfotograaf moeten inhuren, onthoud dan één ding – al het andere op jullie bruiloft is tijdelijk, maar de foto’s en herinneringen blijven bestaan.